A hallásprobléma komoly panasz, viszont így akár házilag is könnyen segíthetsz rajta!

Oszd meg ismerőseiddel
 

 

A hallásproblémák általában az öregedéssel együtt jelentkeznek, de sokakat már fiatalabb korban is érint. Szerencsére létezik kezelés, mellyel 97%-ban visszanyerheted a hallásodat!

A hallásprobléma komolyan befolyásolhatja az előrehaladást, főként a munka terén. Ha folyamatosan arra kérsz másokat, ismételjék meg a mondandójukat, valószínűleg baj van a füleiddel, ez könnyen veszélyes is lehet pl. vezetés vagy gyaloglás közben.

Sokféle kezelés elérhető, most egy olyan természetes módszert mutatunk be nagyon egyszerűen csökkenti a tüneteket. A módszerhez egy nagyon közönséges összetevőre van szükség, ami minden háztartásban megtalálható. Ez pedig a fokhagyma.

A fokhagymát számos betegség ellen használjuk, az egyik legjobb házi fertőzésgátló és immunerősítő.

Hallásprobléma ellen így használd:

Hozzávalók:

3 gerezd fokhagyma

olívaolaj

pipetta

géz vagy vattadarab

Elkészítés:

Hámozd meg a fokhagymát, majd mosd le és próbálj meg annyi levet kipréselni belőle, amennyit csak tudsz. Ezt a fokhagyma levet keverd össze olívaolajjal és szívd fel a pipettával. 3-4 cseppet tegyél belőle a füledbe és a hallásod abban a pillanatban visszatér. Dugd be a füledet vattával vagy gézdarabbal, így a keverék a legmélyebben tudja kifejteni hatását a fülben. Az eredménytől le leszel nyűgözve!

Megosztásokat köszönöm