A LEGJOBB OTTHON VÉGEZHETŐ GYAKORLATOK A HASI ZSÍR ELTÜNTETÉSÉRE

Oszd meg ismerőseiddel

Nagyon sokan próbálnak megszabadulni a hasi zsírpárnáktól és álmodoznak lapos hasról, kidolgozott izmokkal. Aki így van ezzel, annak most bemutatunk néhány egyszerű életmódbeli változtatást, amiket tanácsos beépíteni a mindennapi életünkbe ahhoz, hogy közelebb jussunk a célunkhoz.
Amikor nekikezdünk a hasi zsírpárnák leolvasztásának, a legjobb eredményt úgy érhetjük el, ha a kiegyensúlyozott táplálkozást testmozgással kombináljuk, ami kifejezetten a hasizmok erősítésére irányul. Ideális esetben egyszerű gyakorlatokat kombinálhatunk alacsony kalóriatartalmú étrenddel.
Ha kis súlyfeleslegünk van, tisztában kell lennünk azzal, hogy a lapos has eléréséhez több kitartásra és elszántságra lesz szükség.
Létfontosságú lenne búcsút mondani az édességnek, a hamburgernek, pizzának és több leveles zöldséget, magas rosttartalmú ételt fogyasztani.
Annak érdekében, hogy elérjük célunkat, meg kell értenünk, mennyire lényeges elhagyni a cukortartalmú és az erősen feldolgozott ételek fogyasztását, valamint növelni a rostbevitelt.
Az alábbi ételek fogyasztása nagyban csökkenti a deréktáji zsírpárnák mennyiségét:
Zöld leveles zöldségek
A zöld leveles zöldségek nagyon jók a vízvisszatartás megakadályozására, mivel gazdagok rostokban, de alacsony a kalória tartalmuk.
Babfélék
Elősegítik az emésztést és erősítik az izmokat. Csökkentik az éhségérzetet és megakadályozzák, hogy túlegyük magunkat, miközben a hasizmaink erősítését akarjuk elérni.
Uborka
Magas a víz és rosttartalma, de kevés kalóriát tartalmaz.
Alma
Ezzel a gyümölccsel könnyedén helyettesíthetünk szénhidrátban gazdag ételeket és ami a legjobb, korlátlan mennyiséget ehetünk belőle.
Avokádó
Sok rostot és egyszeresen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, melyek jelentős mértékben hozzájárulnak a hasi zsír csökkentéséhez.
Görögdinnye
Az uborkához hasonlóan 80%-a víz, kevés kalória van benne és különösen hasznos a deréktáji zsírlerakódás felszámolásában.
Mandula
Ezek a magvak bőségesen tartalmaznak E-vitamint és rostot, így sikeresen tartják kordában a nassolási vágyat és hosszú időre eltelítenek.
A kiegyensúlyozott étrend mellett szükség van a rendszeres testedzésre is célunk eléréséhez. A torna a leghatékonyabb módja az áhított derékméret elérésének.
Hogy minél több zsírt tudjunk elégetni a has tájékáról, végezzük el otthon a következő egyszerű gyakorlatokat:
videó:
Az alábbi tippek segítenek, hogy gyorsabban és könnyebben érjünk el eredményt:
Ne éhezzünk!
Hiba azt hinni, hogy az éhezés segít könnyebben lefogyni. Valójában éppen ellentétes hatást fejt ki. Éhezés helyett inkább faragjuk le a kalóriákat!
Kerüljük a gyorskaját!
A gyorsételek a legfőbb okai a hasi zsírlerakódásnak, hiszen bővelkednek üres kalóriákban és egészségtelen zsírokban.
Mindig vigyünk magukkal vizet!
A víz létfontosságú a szervezet hidratálásához. Továbbá, mivel a víz stimulálja a zsírégetést, elegendő vizet inni a fogyáshoz is muszáj.
Megosztásokat köszönöm