Vesetisztítás pirulák nélkül – ha most elkezded meghálálja a szervezeted

Oszd meg ismerőseiddel
 

 

Vesénk az egyik legfontosabb szervünk, tisztítsuk naponta, ez a legjobb módja! A vesék a hát alsó részén található páros szerveink, melyek felelősek a testünkből származó folyadékok szűréséért, a méreganyagok és baktériumok eltávolításáért, amelyek károsak lehetnek az egészségi állapotunkra és a jólétünkre. A vesék olyan anyagokat szűrnek ki, amelyek metabolizmusa a vizelettel történik. Ezen túlmenően a vérnyomás szabályozása is függ a veséktől. A vesét a szervezetünk legfontosabb szerveként tartják számon. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan tudjuk megvédeni a vesét biztonságos és természetes módon.

Mindössze két összetevőre lesz szükség, hogy elkészítsük házilag ezt a gyógyírt, ami segít a méregtelenítésben, a vesék tisztításában, biztosítja a vesefunkciók optimális működését, így járul hozzá jó egészségi állapotunkhoz.

2 liter víz (csak szűrt vizet használjon, ne ásvány, – vagy csapvizet)

7 friss avokádó levél

Elkészítés:

A készítmény nagyon egyszerű. Csak forralja a leveleket a vízben 10-15 percig. Ezután szűrje le és hagyja kihűlni.

A legjobb hatások érdekében javasoljuk, hogy reggel éhgyomorra és lefekvés előtt igyon egy pohárral ebből a természetes gyógyszerből. Nagyon rövid idő alatt fogja érezni eredményét. Jobb lesz a közérzete és ettől a hangulata. Ez a kezelés a vesebetegségben szenvedők számára is hatékony kiegészítő kezelésként.

Megosztásokat köszönöm

forrás